DJ BRÖLLOP

Bröllop betyder något alldeles speciellt för oss

DJ BRÖLLOP

Dj Bröllop Stockholm - Uppsala - Västerås

BOKA - HYR EN DJ TILL ERT BRÖLLOP

Att hyra en Dj betyder att ni har underhållning under hela bröllopsfesten. Det är alltid bra att vara ute i god tid så ni får en duktig professionell Dj helt efter era önskningar. På sommarhalvåret är det väldigt stor åtgång på duktiga Dj´s och det är därför en god idé att vara ute i mycket god tid om ni planerar bröllop under sommaren.

Har ni funderat på ett att ha en liveband på bröllopsfesten? Det är alltid trevligt med levande musik, men de har ofta har ett begränsat utbud av låtar och behöver pauser. Den absolut bästa kombinationen är Dj och ett liveband. Discjockey´n kan spela i bandets pauser samt efter när bandet spelat klart. Ibland kan även Dj´n och bandet dela på utrustning vilket gör att ni kan komma ner lite i pris.

Generellt för alla våra Dj´s är att de klarar att spela för en bred publik. När du bokar Discjockey ifrån oss, får du alltid en personlig kontakt med den Dj som kommer att spela just på ert bröllop.

VALS

Idag blir det allt vanligare med annan musik som ”valslåt". Antingen väljer man att ha en klassisk vals eller så kan man ha någon annan låt som kanske är väldigt ”Speciell" för just er. En del väljer att spexa till det lite och exempelvis dansa vals i 20 sek för att sedan gå över till en riktig partylåt. Diskutera gärna valet med er Dj i god tid, så hinner ni öva ordentligt.

Dj Bröllop - Utrustning - Ljud, Ljusanläggning - Discjockey - Bröllopsfest- Hyra Dj Bröllop Stockholm - Uppsala - Västerås 

MUSIK

Att välja musik är svårt, men det är våra Dj´s duktiga på då vi har lång erfarenhet att spela på bröllop. Däremot så får ni mer än gärna komma med förslag på musik.
Tänk på att inte göra listan för lång då den ofta blir ohållbar i längden, ett tips är att ni gör en tio i topplista. Då får Dj´n en god uppfattning av vad just ni gillar för musik. Och så missar Dj´n inte era favoritlåtar som ni inte vill vara utan under er bröllopsfest. Tveka inte att kontakta er Dj för musikval.


UNDERHÅLLNING FÖR BARNEN

Ibland är det många barn med på bröllopet och då kan det vara bra att även ha något för dem.
Varför inte hyra ett Playstation samt lite spel av oss? Se mer på vår prislista.
Vi bjuder självklart på monteringen av playstation när ni bokar Dj av oss.

Behöver ni tips och rekommendationer på en bra lokal så ta gärna en titt på våra samarbetspartners för hyra av festlokal, festvåning eller catering m.m. till er bröllopsfest.

Back to Top