DJ´s

Vi förmedlar Dj´s till alla

DJ´s

VÅRA DJ´s DISCJOCKEYS

Vi har bokat och förmedlat stans bästa party Dj´s i över 25 år. 
Våra DJ´s är kända för att vara lyhörda och har förmågan att anpassa musiken efter just era gäster. Generellt för alla våra Dj´s är att de klarar att spela för en bred publik med stor variation av musik, gamla klassiker till de absolut senaste hitsen i olike genrer. 

När du bokar DJ Discjockey ifrån oss, får du alltid en personlig kontakt med den DJ som kommer att Dj´a spela på just ert event.
De flesta Discjockey´s hos oss är hemmahörande i Stockholm, Västerås &  Uppsala, men vi har även mycket goda kontaker med Dj´s runtom i landet. Och självklart kan ni hyra professionella ljud, ljus & Dj utrustningar av oss.  
I våra färdiga paket med Discjockey´s ingår alltid frakt och montering inom Stockholm & Uppsala. Vill ni hyra enbart disco-utrustning? Vi har bra paketlösningar för det också. Se våra priser!

  

Boka din Dj Discjockey hos oss, för en garanterat lyckad tillställning!  

 

Deejay 20-års fest, Dj 30-års fest , Dj 40-års fest, Dj 50-års fest, DJ 60-års fest, Konferens Discjockey, Dj Bröllop, Disckjockey student, kIck-off, studentflak, Studentbal, ljud, ljus, PA, Hyra högtalare, Hyra ljus, Företagsfest - Stockholm - Västerås - Uppsala

 • mdj - Dj Copa

  Dj Copa

  Clubjockey från Järfälla som blandar hederliga vinylskivor med dagens cd-skivor. Trivs bäst när han får spela det senaste. Spelar bla på Viking Cinderella.
 • mdj - DJ Micke alias

  DJ Micke alias "DJ Cosmi"

  En renodlad party Dj som är uppvuxen i Västerhaninge men bor numer i Bålsta. Spelar mest på Studentfester, bröllop, företagsfester samt privata fester såsom 20, 30, 40, 50 & 60 års kalas. Spelar även en del på Viking Cinderella. Har spelat professionellt i ca 25 år. Arbetar också en del som konferenstekniker & ljudtekniker
 • mdj - DJ Patrik alias

  DJ Patrik alias "DJ Rauk"

  Allround Discjockey som spelar det mesta från 70-talet till dagens stora clubhits. Spelar bla på Viking Cinderella, Engelen samt en hel del företagsevent och privata tillställningar. Började sin karriär som Dj redan i tonåren på Gotland. Numer bosatt i Nynäshamn, Stockholm
 • mdj - Dj Johan alias ”DJ Johan B

  Dj Johan alias ”DJ Johan B"

  Vår Dj från Falun som nu förtiden är bosatt sedan ca 3 år i Åkersberga, Stockholm. Johan är en grymt lyhörd DJ som spelar på alla typer av festen såsom 30, 40, 50-års fester, Studentfester, studentflak, nattklubb samt en hel del företagsevent.
 • mdj - Dj Fredrik

  Dj Fredrik

  Duktig DJ som spelar på allt från snygga mingelevent till senaste clubmusiken. Kort & gott en renodlad Dj som spelar det du vill höra. Dj Fredrik är uppvuxen i Haninge men bor numera i Hökarängen. Passar utmärkt för allt från stundentfester till 60-årsfester och div företagsevent.
 • mdj - Dj Adde

  Dj Adde

  Här har du en Dj från Bålsta som klarar alla möjliga typer av fester & event. Vare sig det är Studentfest, Bröllop, Företagsfest eller Födelsedagsfest, kommer Dj Adde att leverera den musik som passar just er. Har över 20 års erfarenhet!
 • mdj - Dj Tino

  Dj Tino

  Party Dj till tusen spelar allt som gör att du får svårt att sitta still, allt från 70-tal till dagens absolut senaste hits. Jockar ofta på bröllop,företagsevent och en del nattklubbar. Dj Tino utgår från Haninge.
 • mdj - Dj LillDavid

  Dj LillDavid

  Spelar house med discoinfluenser och rymddisco spelar bara vinyl. Spelar bla på Morfar Ginko, Nada, Marie Laveau och Tranan. Är även en av grundarna till den numera ambulerande klubben Heads Up! och en del nattklubbar
 • mdj - Dj Anders

  Dj Anders

  Rutinerad & lyhörd Discjockey som spelar på de flesta tillställningar oavsett om det är privata födelsedagsfester, företagsevent. Anders har också stor erfarenhet av att spela på div idrottsevent tex Hälsoloppet, Huddingeloppet, midnattsloppet osv.
Back to Top