LJUD / LJUS

Hyr professionell utrustning av oss.

LJUD / LJUS

Fest - Bröllop - Kickoff
Vi har all den ljud, ljus & Dj utrustning ni kan tänkas behöva hyra till er fest. Professionella Dj's som gör er kväll till en fest ni sent kommer att glömma. ...och du! -Ni får alltid en personlig kontakt med er DJ.

Konferens  - Kundevent - Produktlanseringar 
Vi har professionella tal, ljudutrustningar & projektorer till er Konferens, behöver ni bygga en scen så ordnar vi det också. Kunniga konferenstekniker som gör att ni kan känna er trygga. Har ni bokat egen underhållning, har vi självklart den ljus och ljudutrustning som behövs för detta. Även Hörslingor finns tillgängligt att hyra. 

Student
Vi har lång erfarenhet av studentfester och studentflak. Vi levererar hög kvalitet på våra utrustningar och Dj's till era fester & Event. De senaste 4 åren har vi leverat ljud till ca 350 studentflak. 

Kontakta gärna oss så sätter vi ihop ett paket som passar just er. Se också våra färdiga paket på vår prislsta Våra målgrupper idag är allt från konferenser, företagsevent, privatfester, födelsekalas till bröllop, utomhusevent, kickoff och nattklubbar.

Hyra Dj - Dj utrustning - Ljud - Ljus - Hyra Projektor - Konferens- ljudtekniker

Stockholm - Uppsala - Västerås - Bålsta

Se mer under vår prislista vad vi har till uthyrning.

Back to Top